Booking form

Sie haben gewählt:
Apply Promo Code
Bester Preis garantiert

Ein Sommer Zum träumen

Machen Sie Ihren nächsten Sommerurlaub zu etwas ganz Besonderem und erkunden Sie traumhafte Reiseziele. Genießen Sie den Moment mit authentischen Erfahrungen und kosmopolitischer Ausgelassenheit, die Ihnen noch lange in Erinnerung bleiben.

DIESES ANGEBOT SCHLIESST EIN:

• gratis Frühstück

• gratis Late Check-out

• gratis Aufenthalt für Kinder

• kostenfreie Stornierung bis 7 Tage vor Anreise

 

BUCHUNGSZEIT:
Bis zum 5. September 2021

AUFENTHALTSZEIT:
Zwischen dem 14. Juni und 17. Oktober 2021

ALLGEMEINE GESCHÄFTSBEDINGUNGEN:

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen die gemaakt zijn met het promotietarief “Zomeraanbieding”.
  • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe boekingen die tussen 05/04/2021 en 05/09/2021 worden gemaakt voor verblijven tussen 14/06/2021 en 17/10/2021 (de ‘Promotieperiode’). Controleer op eventuele reisbeperkingen per land voordat u boekt en vertrekt.
  • Vertrouw op uw landelijke en lokale overheid voor de meest actuele informatie. De aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid voor deze actie, is alleen geldig in deelnemende hotels en is inclusief gratis ontbijt voor boekingen die tijdens de promotieperiode worden gemaakt. 
  • De “Zomeraanbieding” biedt de mogelijkheid om in deelnemende hotels in Nederland, België,  Duitsland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovakije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland tot 2 dagen voor aankomst gratis te annuleren en tot 7 dagen voor aankomst in andere Europese landen en Noord- en Zuid-Amerika. (de “deadline voor gratis annuleren”).
  • In Mexico en Colombia is deze aanbieding geldig voor boekingen die ten minste 7 dagen van tevoren worden gemaakt.  Als de annulering wordt gedaan nadat de deadline voor gratis annuleren is verstreken, dan behoudt het deelnemende hotel zich het recht voor om het volledige bedrag voor het verblijf in rekening te brengen (90% van dat bedrag voor hotels in Duitsland). Na deze deadline worden er geen annuleringen of wijzigingen meer geaccepteerd. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat aankomst plaatsvindt om uiterlijk 18:00 uur op de dag van aankomst. 
  • Gratis late check-out geldt op basis van beschikbaarheid en op verzoek, vraag ernaar in het hotel waar u heeft gereserveerd. Late check-out is tot 17:00 uur in Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovakije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en tot 14:00 uur in overige landen. 
  • Kinderen tot en met 11 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders. Het maximale aantal kinderen per kamer verschilt per hotel en kamertype. Voor kinderen van 12 jaar en ouder wordt een toeslag in rekening gebracht. Maximaal 10% extra korting voor leden van NH Rewards is alleen beschikbaar via onze website en de centrale reserveringsafdeling. Profiteer van de exclusieve NH Rewards korting door tijdens het boeken uw lidmaatschapsgegevens in te voeren of u aan te melden via het tabje NH Rewards en te bevestigen dat u zich wilt aanmelden voor het NH Rewards-programma. Extra korting is niet van toepassing op Anantara hotels.
  • Deze aanbieding is ook geldig voor hotels die deelnemen aan Smart Choice- en Secret Selection-aanbiedingen. Op basis van beschikbaarheid.
  • Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Geldig op basis van beschikbaarheid voor deze actie. 
From
262.31
Jetzt Buchen